fbpx

DESPRE NOI

DESPRE NOI

Despre DENTART

Echipa noastra de medici vine in intampinarea dvs cu gama variata de servicii, oferite la preturi competitive. Avand o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, putem face fata oricarei provocari. Avem personal tanar,dinamic dar calificat, oferim toata gama de servicii stomatologice.

Despre DENTART

PERSONAL TANAR, DINAMIC SI CALIFICAT

Cu siguranta nu vrei sa iti lasi sanatatea dintilor pe mana oricui!
Evoluam in acelasi ritm cu tehnologia si tinem ca frumusetea si sanatatea dintilor sa devina un obiectiv important pentru pacientii noștri 
Sanatatea orala nu inseamna doar zambetul hollywoodian obtinut cu mari sacrificii. Sanatatea orala inseamna respect pentru propria persoana, pentru cei din jurul tau si mai ales, o tinuta eleganta. Lucrari considerate complicate acum 5-10 ani se pot realiza azi cu minim de efort din partea pacientului. Devenirea implantului un tratament de rutina a schimbat mult perspectivele medicinei dentare. Avantajele vizitelor periodice la un cabinet stomatologic modern se regasesc in posibilitatea de a descoperi inca din stadiul incipient o posibila afectiune stomatologica.

Scopul nostru este oferirea de servicii de calitate si implicit maximizarea satifactiei aduse cleintilor nostri. Ne-am consolidat echipa astfel incat acum ne putem mandri cu personal specializat in implantologie,protetica, endodontie,odontologie, parodontologie, chirurgie orala, pedodontie, toate acestea pentru a oferi servicii premium, incluzand implantele dentare, lucrari protetice, tratamente ale canalelor dentare, estetica dentara, tratamente de albire  dentara prin tehnici ultramoderne.
Suntem mereu preocupati sa oferim o gama completa de servicii de calitate la un pret accesibil pacientilor nostri si sa le punem la dispozitie ultimele noutati in domeniu.

CE SPUN PACIENTII

recomand

Rated 5 out of 5
iunie 8, 2021

Recomand cu incredere acest cabinet si o recomand in special pe doamna dr. Adina Ciuperca. Un doctor de nota 10, on om de nota 100. Doamna doctor merita toata admiratia si increderea!

Alexandra

Recomandare

Rated 5 out of 5
octombrie 24, 2020

Medici specialisti cu multa rabdare si rapiditate in rezolvarea problemelor.
Recomand cu incredere acest cabinet dentar. 👏🏼

Bichir Oana

Recomandare

Rated 5 out of 5
octombrie 23, 2020

Medici specialisti cu multa rabdare si rapiditate in rezolvarea problemelor.
Recomand cu incredere acest cabinet dentar. 👏🏼

Bichir Oana

Vrei sa ne lasi feedback?

DORESTI O CONSULTATIE?

DORESTI O CONSULTATIE?